Версії Stealth і CS GT Performance додали Мустанг варіативності | BOSS AUTO
укр||

Версії Stealth і CS GT Performance додали Мустанг варіативності

Версії Stealth і CS GT Performance додали Мустанг варіативності фото №1
У наступному році «блакитний овал» представить сьоме покоління Мустанга ще з бензиновими моторами і на основі переробленої конструкції нинішнього. Повністю новий Ford Mustang, який не має з нинішнім ніяких загальних деталей і вже чисто електричний, з`явиться в 2028-му. А поки компанія вичавлює всі соки з існуючого спорткара. Сьогодні фордівці представили новий пакет Stealth Edition Appearance Package, а також розповіли про додавання в асортимент виконання California Special з пакетом GT Performance.
Версії Stealth і CS GT Performance додали Мустанг варіативності фото №2
Видання California Special надає Мустанг відтінок ретро, ​​відсилаючи до моделі California Special 1968 го. Заснована версія 2022 модельного року на комплектації GT Premium (V8 5.0, 466 к.с, 569 Н • м) з кузовом фастбек і кабріолет. Від звичайних Мустангів цей відрізняється повітрозабірниками на задніх крилах, смугами з боків (складеними з безлічі написів California Special), таким самим написом на розпірці в моторному відсіку, чорними значками GT / CS, пятіспіцевие 19-дюймовими дисками в особливому забарвленню.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.