Lunaz переведе на електротягу класику марки Aston Martin | BOSS AUTO
укр||

Lunaz переведе на електротягу класику марки Aston Martin

Lunaz переведе на електротягу класику марки Aston Martin фото №1
Британська фірма Lunaz Design ( «дочка» Lunaz Group), яка c 2018 року відновлює і електрифікує класичні автомобілі, в червні зробила своїм інвестором зірку футболу Девіда Бекхема, продавши йому 10% акцій. Кошти були тут же спрямовані на розширення бізнесу, і компанія взялася за моделі марки Aston Martin: DB4, DB5 і DB6. Прийом замовлень поки відкрився тільки на купе DB6, яке в 2023-м зустрінеться з тими, хто не пошкодував суму понад 737 000 фунтів
Lunaz переведе на електротягу класику марки Aston Martin фото №2
Lunaz Group розширює не тільки бізнес, а й свою штаб-квартиру в Сільверстоуні, де працюють вже більше сотні співробітників. Влітку було створено підрозділ Lunaz Applied Technologies (L.A.T.), яке переводить на електротягу сміттєвози та іншу спецтехніку. Гендиректор Джон Хілтон, який раніше відповідав за двигуни в формульної команді Renault (2003-2006), поряд зі зростанням в Європі націлює Lunaz на американський ринок і активно веде переговори про створення мережі міні-заводів. Тим часом компанія Aston Martin намітила старт тотальної електрифікації на 2025 й.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.