Aston DBX Bowmore став пропуском в унікальну подорож | BOSS AUTO
укр||

Aston DBX Bowmore став пропуском в унікальну подорож

Aston DBX Bowmore став пропуском в унікальну подорож фото №1
Виробник односолодового шотландського віскі Bowmore і відділення персоналізації Q by Aston Martin вирішили порадувати шанувальників двох марок особливим виданням кросовера Aston Martin DBX - Bowmore Edition. Але отримають його тільки 18 замовників - саме стільки екземплярів буде випущено. Кожен паркетник вручать клієнту особисто на особливому заході в Шотландії в четвертому кварталі 2021 року.
Aston DBX Bowmore став пропуском в унікальну подорож фото №2
В обробці салону застосований твід Bowmore з картатим малюнком тартан (c мідними і синіми відтінками) від всесвітньо відомої фабрики Айлей, яка виробляє шерсть і заснована в 1883 році. Цей матеріал є на дверях, в ніші під консоллю, бардачку і боксі-підлокітнику. Плюс додані смужки з мідної фольги на глянцево-чорною центральної консолі, зроблені вручну. Комплектом до машини йде і спеціально створений в відділенні Q набір аксесуарів: твіду ковдру для пікніків і шкіряна дорожня сумка. Технічно перед нами той же DBX, що і завжди, з бітурбовосьмёркой 4.0 (550 к.с., 700 Н • м). Ексклюзивність йому надають інші речі: обробка, малий тираж, а ще особлива програма при передачі машини. Кожного покупця запросять на захід Aston Martin Art of Living, що починається з відвідин Единбурга, де і будуть вручатися кросовери.
Aston DBX Bowmore став пропуском в унікальну подорож фото №3
Далі піде 170-мильна поїздка до берегів озера Лох-Ломонд, візит в національний парк Троссакс, паром на острів Айлей, візит на вовняну фабрику з вишуканим вечерею, екскурсія по винокурня Bowmore з доступом в льох номер один, куди запрошуються високопоставлені гості, з можливістю наповнити персональну пляшку з бочки Боумор 39-річної витримки. Всього - три дні і три ночі за рахунок фірми. Здається, відомому спиртного напою в цій спеціальної серії DBX приділено більше уваги, ніж машині.