Рестомод Nissan DocZ нагадав про перемоги Z-кара у ралі | BOSS AUTO
укр||

Рестомод Nissan DocZ нагадав про перемоги Z-кара у ралі

Рестомод Nissan DocZ нагадав про перемоги Z-кара у ралі фото №1
Типові експонати шоу тюнінгу SEMA - спорткари з форсованими моторами, величезними колісними дисками та аеродинамічним обважуванням та кросовери з позашляховиками у ще більш позашляховому виконанні. Такі бувають по-своєму цікаві, але все ж таки досить одноманітні. Тому, мабуть, більше запам`ятовуються рестомоди, які викликають ностальгійні почуття у знавців автомобільної історії. На виставці SEMA 2021 (воно відкриється завтра) такі звісно з`являться. Як мінімум, це червоно-чорне купе Nissan DocZ, побудоване на основі моделі 240Z 1971 року.
Рестомод Nissan DocZ нагадав про перемоги Z-кара у ралі фото №2
Цей проект затіяли актор і продюсер Сон Кан, відомий за роллю Хана в серії фільмів «Форсаж», та його наставник Ерік Агілар (Erick`s Racing), які зібрали команду однодумців. У Ніссана відреставрували кузов, перекроїли підвіску та гальма, а ще переробили двигун. За основу ентузіасти взяли штатну рядну "шістку" L24, але збільшили робочий об`єм з 2,4 до 2,8 л, поставили спеціально виготовлену головку блоку, трійку карбюраторів Weber та нестандартну вихлопну систему. Звичайно, машина поїхала по-новому, але параметри компанія Nissan не наводить.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.