Lamborghini Huracan перетворився в довгохвостий 7X Rayo | BOSS AUTO
укр||

Lamborghini Huracan перетворився в довгохвостий 7X Rayo

Lamborghini Huracan перетворився в довгохвостий 7X Rayo фото №1
Британська компанія 7X Design запропонувала всім бажаючим за 1,2 млн євро перетворити Lamborghini Huracan в потужний довгохвостий гіперкар, трохи нагадує модель Lamborghini Miura кінця 1960-х - початку 1970-х. Ім`я автомобіля - 7X Rayo, і умовно його можна називати Huracan Longtail, оскільки перекроєний кузов - найцікавіший елемент проекту. Купе отримало нову углепластиковую оболонку. Від донора залишилися скління, оптика та дзеркала.
Lamborghini Huracan перетворився в довгохвостий 7X Rayo фото №2
У будівництві Rayo ательє 7X Design допомагали британська компанія Envisage Group і американська Underground Racing. Остання посприяла з форсировкой мотора. За основу для першого зразка взятий дореформений Huracan LP 610-4 з атмосферником V10 5.2 (610 к.с., 560 Н • м), семиступінчастим "роботом" та повним приводом. Пара турбокомпресорів і інші зміни підняли віддачу приблизно до 1900 сил (точне значення потужності не розкрито). З цим зарядом 7X Rayo, поставлений на легкосплавні диски HRE, розганяється до максималки 482 км / год замість 325 км / год у исходника. До слова, вартість машини-донора в зазначені вище 1,2 млн євро не входить.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.