Крос-хетч Kia XCeed подорожчав зі зміною базового двигуна | BOSS AUTO
укр||

Крос-хетч Kia XCeed подорожчав зі зміною базового двигуна

Крос-хетч Kia XCeed подорожчав зі зміною базового двигуна фото №1
Оновлений піднятий хетчбек XCeed (виробник вважає за краще називати його міським купе-кросовером). Під час запуску «ікс-сіду» влітку 2020-го. Однак чергове подорожчання пов`язане не тільки з інфляцією: у моделі тепер новий базовий мотор - 1.5 T-GDI Smartstream (150 к.с., 253 Нм) замість минулого 1.4 T-GDi (140 к.с., 242 Нм ). Привід, як завжди, передній, з семиступінчастим "роботом" 7DCT.
Крос-хетч Kia XCeed подорожчав зі зміною базового двигуна фото №2
У базовій комплектації Luxe в оснащення при реформі була включена приладка Supervision з кольоровим інформаційним екраном на 4,2 дюйми. В іншому набір для моделі звичний (датчик світла, світлодіодна оптика, роздільний клімат-контроль, задні датчики паркування, підігрів форсунок склоомивача, дзеркал, передніх сидінь та керма, камера заднього виду, мультимедійна система з дисплеєм на вісім дюймів з Apple CarPlay та Android Auto ).

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.