Загублений прототип Lamborghini Countach LP 500 повстав з небуття | BOSS AUTO
укр||

Загублений прототип Lamborghini Countach LP 500 повстав з небуття

Загублений прототип Lamborghini Countach LP 500 повстав з небуття фото №1
Спорткар Lamborghini Countach італійці вважають основоположним для дизайну всіх наступних моделей марки. Перші результати роботи над спадкоємцем купе Miura були готові до 1971 му - за три роки до появи серійної двухдверкі. Це був зоряний час прототипу Countach LP 500, який згодом знищили в ході краш-тесту. Однак щойно з воріт реставраційного відділення Lamborghini Polo Storico виїхав абсолютно новий автомобіль, побудований за лекалами того самого концепту. Він складе компанію купе 800-4 на святкуванні ювілею моделі Countach. Новинка побудована на замовлення анонімного замовника.
Загублений прототип Lamborghini Countach LP 500 повстав з небуття фото №2
Відправною точкою процесу відродження стало сканування модифікації LP 400 з номером шасі 001 - вона ближче всього до втраченого прототипу. Незважаючи на те що для двох тисяч годин аналізів і розрахунків використовувалися сучасні технології, в самому виробництві майстра грунтувалися на традиційних прийомах минулого або взагалі використовували збережені компоненти того часу. Згідно з даними компанії, ідея побудови новодела виникла в 2017 році, а весь процес зайняв більше 25 000 годин. На жаль, технічні подробиці не розкриваються, але, судячи з офіційного відео, силовий агрегат у машини теж відповідає оригіналу.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.