Прототип електрокупе Piech GT виїхав на тестовий трек | BOSS AUTO
укр||

Прототип електрокупе Piech GT виїхав на тестовий трек

Прототип електрокупе Piech GT виїхав на тестовий трек фото №1
Електричний концепт Piech Mark Zero, показаний весною 2019-го в Женеві, перетвориться в серійне купе Piech GT «вже в середині 2024 року». Зараз швейцарська компанія Piech Automotive на чолі з Тоні Піеха тільки починає випробування єдиного прототипу, посилаючись на викликану пандемією затримку. Другий прототип з`явиться до березня 2022, після чого будуть випущені ще дві серії дослідних зразків. На радість фірми, у неї немає ніяких проблем з фінансуванням: «Ми можемо з упевненістю продовжувати наш шлях до виходу на ринок», - запевняє гендиректор.
Прототип електрокупе Piech GT виїхав на тестовий трек фото №2
Інженери і раніше розраховують на три 150-кіловатних електромотора (один спереду, два ззаду), які спільно видають 450 кВт (612 к.с.). Для розгону до 100 км / год, по ідеї, потрібно менше трьох секунд, до 200 км / год - менше дев`яти. Через «швидкий» роз`єм CCS2 купе заряджається на 80% «за вісім хвилин на будь-якій станції», тоді як система від партнерів Піеха з китайсько-німецької фірми Qingdao TGood Electric справляється «менш ніж за п`ять хвилин», що підтверджується першими тестами, як і запас ходу в 500 км (WLTP).

Технічний директор Клаус Шмідт, більше 30 років пропрацював в BMW M, обіцяє точно слідувати «циклам випробувань німецьких автовиробників преміум-сегмента», а значить, купе Piech GT доведеться пройти через спеку, пил, лід, сніг, складні дороги і гоночні траси, включаючи Північну петлю. До речі, жорсткість кузова на кручення - 42 900 Н • м / град.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.