Volvo Concept Recharge підкреслив плюси електричної платформи | BOSS AUTO
укр||

Volvo Concept Recharge підкреслив плюси електричної платформи

Volvo Concept Recharge підкреслив плюси електричної платформи фото №1
Перші серійні електромобілі Volvo (XC40 Recharge, C40 Recharge) вимушено ділили платформу з бензиновими побратимами, що не могло не позначитися на пропорціях кузова. Але оскільки марка рухається до електричного майбутнього, перспективні моделі будуть засновані на електричній платформі, що дозволяє створити плоский підлогу по всьому салону і змінити пропорції машини. Як це буде виглядати, показав Volvo Concept Recharge
Volvo Concept Recharge підкреслив плюси електричної платформи фото №2
Концепт безумовно впізнається як Volvo, головним чином за рахунок характерною світловий підпису. І ходові вогні «молот Тора» на місці, і ліхтарі у вигляді букви L. Але тут не обійшлося без новацій. Вночі горизонтальні частини «молотів» розсуваються вгору і вниз, відкриваючи основні фари з «новою технологією HD» (шведи пояснили деталі, ймовірно, мова йде про цифрових проекторах). А у ліхтарів є крильця, які висуваються на високій швидкості для поліпшення аеродинаміки.
Volvo Concept Recharge підкреслив плюси електричної платформи фото №3
Спочатку створений як електрокар Volvo може похвалитися простором усередині. Спереду між передніми сидіннями залишилося великий простір для речей. Самі крісла більше нагадують футуристичну меблі. Знайшлося тут місце для інформаційно-розважальної системи нового покоління з підключенням до мережі, яка отримала портретно-орієнтований 15-дюймовий сенсорний екран.
Volvo Concept Recharge підкреслив плюси електричної платформи фото №4
Concept Recharge НЕ передрікає ніяку конкретну модель, але його вигляд напевно вплине на зовнішність наступних (третє) поколінь кросоверів XC60 і XC90. Універсал V90 теж може запозичувати окремі дизайнерські елементи шоу-кара. Правда, на XC90 ми чекаємо не чисто електричну платформу, а універсальну SPA 2, оскільки у машини будуть гібридні модифікації. Але ще, за неофіційними даними, компанія створить повністю електричний XC100 Recharge.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.