Класичний Renault звернувся в концепт Suite N ° 4 | BOSS AUTO
укр||

Класичний Renault звернувся в концепт Suite N ° 4

Класичний Renault звернувся в концепт Suite N ° 4 фото №1
На честь 60-річчя моделі Renault 4 компанія скооперувалася з дизайнером Матьє Леаннё і побудувала концепт Suite N ° 4 (можна перекласти як «готельний номер чотири» або «люкс номер чотири»). Цей проект - частина з намічених заходів, які триватимуть до кінця року. Наприклад, з восьмого жовтня в студії Renault на Єлисейських полях представлена ​​колекція з тридцяти різних версій Renault 4. Напевно будуть і нові концепти. В даному випадку Леаннё поєднав автомобільний світ зі світом архітектури та інтер`єрів будівель. Вийшов «готельний номер кочівників». Він, за словами Матьє, може розташовуватися в місті, посеред поля, на березі моря.
Класичний Renault звернувся в концепт Suite N ° 4 фото №2
Грає відблисками декоративна решітка з полірованого алюмінію на носі нагадує про хвилях. Багатошарова забарвлення кузова по відтінку схожа на цемент. Усередині з`явилися сидіння і приладова панель в жовтому оксамиті. Задня частина салону оброблена ребристою тканиною синель, забезпечена різними подушечками і валиками, а також висувною дерев`яної лавкою для відпочинку на стоянці при відкритій п`ятої двері. Нагадаємо, компанія збирається відродити Renault 4 у вигляді сучасного електромобіля. Проект носить назву 4ever. Автомобіль з`явиться в 2024-2025 роках разом з реінкарнували (теж у вигляді «електрички») хетчбеком Renault 5.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.