Mazda CX-3 з незвичайним інтер'єром | BOSS AUTO
укр||

Mazda CX-3 з незвичайним інтер'єром

Mazda CX-3 з незвичайним інтер'єром фото №1
Зовні це все той же міський кросовер, побудований на основі японської версії 15S Touring. Але секрет криється в інтер`єрі. Mazda любить випускати спеціальні версії своїх автомобілів, такі як, наприклад, Спецсерія 100th Anniversary Special Edition, пропонована для всього модельного ряду виробника. Але останнім спеціальне видання найближчим часом не з`явиться на інших ринках, тому що Mazda CX-3 Urban Dresser будується виключно для внутрішнього ринку Японії. Заснований моделі CX-3, яка сама по собі є міським автомобілем, Urban Dresser є більш стильний варіант субкомпактного кросовера.
Mazda CX-3 з незвичайним інтер'єром фото №2
Urban Dresser поставляється з такими ж 16-дюймовими легкосплавними дисками і зовнішньої фарбою Polymetal Grey Metallic, які можна побачити на будь-якому іншому CX-3 в топової версії. Затемнена решітка радіатора і окантовка вікон. Під капотом знаходиться 1,5-літровий двигун, такий же, як у Toyota Yaris 2020 року випуску, який насправді є тією ж Mazda, тільки з іншим брендом.
Mazda CX-3 з незвичайним інтер'єром фото №3
Але всередині це інша історія. Сидіння декоровані спеціальній колірній комбінацією штучної шкіри білого кольору і світло-коричневої тканини Grand Luxe, яка також прикрашає приладову панель і двері. На думку Mazda, це створює «внутрішній простір з невимушеним і сучасним видом».
Mazda CX-3 з незвичайним інтер'єром фото №4
Усередині оснащення було також розширено підігрівом рульового колеса і передніх сидінь, проекційним дисплеєм і безліччю поліпшень безпеки в порівнянні зі стандартною моделлю. До них відносяться «розумне» міське гальмування, попередження про неуважність водія, розпізнавання дорожніх знаків, 360-градусна камера, а також передні і задні датчики паркування.
Mazda CX-3 з незвичайним інтер'єром фото №5
Mazda CX-3 Urban Dresser може бути поставлятися як з переднім, так і з повним приводом, але виключно з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Похідна FWD варто від 21 750 доларів, в той час як варіант AWD продається трохи дорожче - 23 950 доларів.