Новий Range Rover прикрашений керамікою у топ-версії SV | BOSS AUTO
укр||

Новий Range Rover прикрашений керамікою у топ-версії SV

Новий Range Rover прикрашений керамікою у топ-версії SV фото №1
З`явилися подробиці про флагманську версію SV, разом з якою «п`ятий» позашляховик Range Rover дебютував восени. На початку 2022 року SV буде доступна для замовлення в обох варіаціях колісної бази. Підрозділ Special Vehicle Operations (SV, раніше SVO) обіцяє «більше можливостей для персоналізації, ніж будь-коли». Кількість змін ніби перевищує 1,6 млн. У обробці вперше використані керамічні компоненти та синтетична шкіра Ultrafabrics.
Новий Range Rover прикрашений керамікою у топ-версії SV фото №2
Салон вперше може бути п`ятимісним при подовженій (з 2997 до 3197 мм) колісній базі, але пропонується і чотиримісний люкс SV Signature з розкладним столом і вбудованим холодильником. По силових агрегатах SV нічим не відрізняється від стандартного Рейндж Ровера. Будинки у Великій Британії «п`ятий» Range Rover вимагає від 94 400 фунтів

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.