Автопілот Lucid DreamDrive буде оновлюватися «по повітрю» | BOSS AUTO
укр||

Автопілот Lucid DreamDrive буде оновлюватися «по повітрю»

Автопілот Lucid DreamDrive буде оновлюватися «по повітрю» фото №1
Про можливість автономного водіння електрокара Lucid Air компанія Lucid Motors говорила ще на стадії передсерійних прототипів машини. Але автопілот ні активований відразу з ринковим стартом моделі, інженери ще доводили його до розуму. А тепер виробник представив результат: систему DreamDrive, яка покликана конкурувати з комплексами Tesla Full Self-Driving (FSD), Ford BlueCruise, GM Ultra Cruise.
Автопілот Lucid DreamDrive буде оновлюватися «по повітрю» фото №2
Сенсори системи інтегровані в кузов електрокара так, що практично не помітні. Всі компоненти взаємодіють через швидкісну (гигабитную) бортову мережу Ethernet з вузлами, готовими для підключення в майбутньому нових компонентів, встановленими в кожному з чотирьох кутів кузова. Для водія робота комплексу відбивається барвистою анімацією на дисплеї. Плюс для створення спрямованих попереджень про близьких об`єктах навколо використовується імерсивні аудіосистема Surreal Sound з 21 динаміком.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.