Електрокар Kia EV6 представив новий дизайнерський мову марки | BOSS AUTO
укр||

Електрокар Kia EV6 представив новий дизайнерський мову марки

Електрокар Kia EV6 представив новий дизайнерський мову марки фото №1
Електрокар Kia EV6 розсекречений. Але поки без технічних характеристик. Зате пятідверка наочно показує нову філософію дизайну марки - Opposites United (поєднання протилежностей), яка базується на п`яти принципах: сміливість для природи, радість для розуму, сила для прогресу, технологія для життя і напруга для безтурботності (спокою).
Електрокар Kia EV6 представив новий дизайнерський мову марки фото №2
Слоган KIA - Movement that inspires ( «Рух, яке надихає»), його можна уявити як бренд. Глава KIA по дизайну Карім Хабіб вважає, що бренд і естетика повинні працювати спільно для створення майбутнього. А в дизайні компанія просуває ідею об`єднання протилежностей. Наприклад, співіснування природи і сучасності (творіння людей), використання напруженості для відчуття безтурботності.
Електрокар Kia EV6 представив новий дизайнерський мову марки фото №3
Первісток KIA на платформі Hyundai E-GMP технічно повинен піти по стопах пятідверки Hyundai Ioniq 5, а значить, отримати задній або повний привід з моторами від 170 до 306 сил і батареями на 58 або 72,6 кВт • год (до 480 км ходу) . Повна прем`єра Kia EV6 відбудеться до кінця березня.