Оновлений седан Kia Forte уподібнився Cerato | BOSS AUTO
укр||

Оновлений седан Kia Forte уподібнився Cerato

Оновлений седан Kia Forte уподібнився Cerato фото №1
У США оновлення пережив седан Kia Forte, який отримав доопрацювання, аналогічні побратимам, відомим на інших ринках як K3 і Cerato. Однак силові агрегати не були порушені, а їх набір тут відмінний від моделей для інших ринків (K3 / Cerato). На простих Forte це «четвірка» 2.0 MPI (149 к.с., 179 Н • м) з варіатором, а на Forte GT (на фото) - турбочетвёрка 1.6 T-GDI (204 к.с., 264 Н • м) з шестиступінчастою "механікою" або семиступінчастим "роботом" на вибір (до слова, GT покладена задня багаторичажка).
Оновлений седан Kia Forte уподібнився Cerato фото №2
За доплату моделі тепер доступні «розумний» круїз-контроль з прив`язкою до навігаційних даних (обмеження швидкості і криволінійні ділянки шосе, перед якими швидкість знижується заздалегідь), асистент гальмування, що реагує на велосипедистів, системи запобігання зіткнень з перешкодами при русі заднім ходом і з машинами в сусідніх смугах за рахунок автоматичної активації гальм. Купити можна і попередження про небезпечному виході. У США Forte коштує від $ 17 890 Для Штатів Kia Forte випускає завод в мексиканському Монтерреї. У 2020 році американці придбали 84 997 примірників, а тільки за січень-серпень 2021 року - 83 840.




Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.