Наступний гібрид Toyota Prius отримає водневу версію | BOSS AUTO
укр||

Наступний гібрид Toyota Prius отримає водневу версію

Наступний гібрид Toyota Prius отримає водневу версію фото №1
Гібридна модель Toyota Prius п`ятого покоління буде представлена ​​в грудні 2022 року. Як і раніше, японці розроблять звичайну бензоелектричних версію, а також заряджається від мережі. Силова установка буде схожа на нинішню (атмосферник 1.8 плюс тяговий електромотор). Але орієнтовно в 2025 році в сімействі Пріус з`явиться принципово новий варіант - гібрид з водневим ДВС, запевняє японський журнал Best Car.
Наступний гібрид Toyota Prius отримає водневу версію фото №2
На відміну від седана Mirai, що використовує водень в паливних елементах, Prius буде спалювати його в звичайному двигуні. Легковики з водневим ДВС раніше у вигляді експериментів будували різні фірми (наприклад, BMW і Mazda). І у Тойоти є такий досвід, та ще з відмінним полігоном в виді автоспорту: Corolla Sport з водневої турботройкой 1.6 в нинішньому році взяла участь в декількох змаганнях, в тому числі з президентом Тойоти Акіо Тойода за кермом.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.