Ford GT Alan Mann Heritage Edition нагадав про прототип GT-1 | BOSS AUTO
укр||

Ford GT Alan Mann Heritage Edition нагадав про прототип GT-1

Ford GT Alan Mann Heritage Edition нагадав про прототип GT-1 фото №1
Перемога Ford над Ferrari у Ле-Мані у 1966 році, очевидно, знакова подія. І американська компанія не прийшла до чемпіонського титулу відразу. Прототип GT40 зазнав багатьох змін, і червоно-золотий GT40 Mk I від Alan Mann Racing, названий AM GT-1 – один із проміжних результатів. Історичний прототип «духовно» ліг основою сьогоднішньої спецверсії.
Ford GT Alan Mann Heritage Edition нагадав про прототип GT-1 фото №2
З моделлю Ford GT Alan Mann Heritage Edition зможуть познайомитися відвідувачі автосалону Чикаго. Її не можна не помітити: кузов пофарбований у яскраво-червоний колір, розбавлений золотою та білою графікою та номером 16, який був і у оригіналу під час перегонів.
Ford GT Alan Mann Heritage Edition нагадав про прототип GT-1 фото №3
Чого не було на старому GT40, то це карбону. У спецверсії з вуглецевого волокна зроблено пороги, задній дифузор, корпуси бічних дзеркал, передній спліттер та інші елементи обваження. У салоні червоно-золота тема триває на підрульових пелюстках, прострочці, кріслах та вставках на панелі приладів. Як матеріал обробки використані темна шкіра і алькантара. Місцями зустрічається вуглепластик, а на дверних картах вигравірувано цифру 16.
Ford GT Alan Mann Heritage Edition нагадав про прототип GT-1 фото №4
На автосалоні Чикаго пару Ford GT Alan Mann Heritage Edition складе оригінальний прототип AM GT-1 1966 року. Тираж спецверсії поки не називають, але оскільки виробництво Ford GT згортається, це буде, безумовно, дуже рідкісна машина. Виставка відкриється вже за кілька днів, 12 лютого. 

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.