KIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line» | BOSS AUTO
укр||

KIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line»

KIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line» фото №1
Нова модель «оспортівненной» лінійки KIA ставить пріоритет на чудовому дизайні та ексклюзивних деталях, якими оснащена саме «GT Line». При цьому оновлений Stonic пропонує безліч двоколірних варіантів на смак майбутнього володаря. Виробництво новинки стартує в Кореї вже в жовтні поточного року, а продажі в Європі заплановані на останній квартал 2020 го. Приємним сюрпризом від компанії є унікальна гарантія на 7 років або 150 кілометрів.
KIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line» фото №2
Спортивний Stonic «GT Line» виглядає досить агресивно, в дусі модних віянь. Варто відзначити, що зміни стосуються дизайну бамперів. Так, передній бампер оснащений світлодіодними фарами з протитуманним ефектом, трьома збірники повітря, а також металевою окантовкою знизу. Радіаторна решітка нагадує ніс тигра, а наддверних дзеркала покриті чорними кришками. Відмінною рисою моделі вважається і задній бампер, що імітує подвійні труби вихлопу, дифузор і значок автомобіля.
KIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line» фото №3
Традиційно компанія представить достатню кількість кольорів - покупці Stonic «GT Line» зможуть вибрати з 15 двоколірних комбінацій даху і кузова. Кольорові акценти можна помітити і навколо повітрязабірників спереду. Шляхетний вид мають і 17-дюймові диски з алюмінієвого сплаву.
KIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line» фото №4
Внутрішній простір безсумнівно викличе захоплення у кожного, хто тільки загляне всередину автомобіля. Приладова панель має обробку з ефектом вуглецевого волокна. Сидіння в «GT Line» оброблені чорною тканиною з синтетичною шкірою, Кантова обробкою і білої прострочкою. Карколомне враження на водія зробить цифровий дисплей 4,2 дюйма і перфоровані рульове колесо, обшите шкірою. Чи не обійшлися виробники і без мультимедійних функцій. Автомобіль може похвалитися 8-дюймової інформаційно-розважальною системою з технологією Display Audio, розташованої в центр приладової панелі, і Мультизв`язок Bluetooth. Остання дозволяє одночасно підключати два мобільних пристрої для гучного зв`язку або експуалатаціі Apple CarPlay, Android Auto.
KIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line» фото №5
Покупцям Stonic «GT Line» пропонується бензиновий среднегібрідний мотор «EcoDynamics» з електроприводом. Разом з літровим двигуном «Smartstream» T-GDi і MHEV системою на 48 вольт коробка передач забезпечує більшу ефективність. Літій-іонний акумулятор додає потужності крутного моменту двигуна. Новий стартер-генератор плавно перемикається між двома режимами. У «моторному» він забезпечує електроенергією для зниження навантаження на двигун, а в «генераторному» забезпечує рекуперацію енергії для підзарядки батареї. Система двигуна працює з технологією змінної тривалості роботи клапанів, завдяки чому Smartstream може перемикатися між циклами згоряння. Даний двигун розрахований на 100-120 к.с., а також має систему Drive Mode Select.
KIA презентувала спортивну комплектацію Stonic «GT Line» фото №6
Стандартна комплектація містить інтелектуальну 7-ступінчасту механічну коробку, яка сприяє підвищенню паливної економічності.

Важливим фактом є те, що обидві коробки передач забезпечують «вітрильний» період з екорежімом. При цьому двигун починає працювати, коли водій вичавлює гальма, зчеплення або педаль акселератора.

Stonic «GT Line» також пропонує літровий двигун, який видає 100 к.с. і працює з 6-ступінчастою МКПП.