Toyota RAV4 пережила рестайлінг на європейському ринку | BOSS AUTO
укр||

Toyota RAV4 пережила рестайлінг на європейському ринку

Toyota RAV4 пережила рестайлінг на європейському ринку фото №1
Здавалося б, позашляхові маршрути - не основна стихія моделі Toyota RAV4, але в Європі ставку зробили саме на них. Подібно «американцеві» Chevrolet Silverado ZR2, оновлення кросовера представлено пригодницької версією. Вона отримала назву Adventure і асоціюється з прототипом FC-AC 2017 року, який анонсував прем`єру заводської машини п`ятого покоління. Про підготовку рестайлінгу говорили ще в кінці червня, але представили його тільки зараз. Відмінностей від попередника не так вже й багато, а звичайні модифікації моделі не показані зовсім - можливо, м`язистий обвіс однойменної версії з США дістанеться і їм.
Toyota RAV4 пережила рестайлінг на європейському ринку фото №2
На відміну від американського паркетника TRD Off-Road машина для Старого Світу технічних модернізацій не отримала. Новинці відрядили знайому «четвірку» 2.5 з парою електромоторів на підхваті і варіатором. Нічого нового - сумарна віддача гібридної установки дорівнює 222 к.с. і 221 Н • м. Система повного приводу AWD-i, доступна тут за замовчуванням, дозволяє буксирувати за собою причіп масою до 1650 кг за умови, що той оснащений власною гальмівною системою. Старт продажів оновленого кросовера намічений на перший квартал наступного року. До цього Toyota ще повинна показати, як обновки сидять на менш суворих версіях моделі.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.