Volkswagen побудував зарядну колонку E.ON Drive Booster | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen побудував зарядну колонку E.ON Drive Booster

Volkswagen побудував зарядну колонку E.ON Drive Booster фото №1
Група Volkswagen і найбільша енергетична компанія Німеччини E.ON пустили в експлуатацію в Ессені, рідному місті Е-Вона, першу зарядну колонку E.ON Drive Booster. Від поширених систем швидкої зарядки вона відрізняється тим, що не вимагає потужної лінії для свого підключення. Вбудована буферна батарея в години простою наповнюється при низькому навантаженні на міську мережу, а потім Drive Booster забезпечує швидкісну зарядку двох електрокарів одночасно при потужності до 150 кВт на машину.
Volkswagen побудував зарядну колонку E.ON Drive Booster фото №2
Ідея E.ON Drive Booster подібна до схеми, запропонованої недавно Audi для своєї зарядної станції, тільки масштаб відрізняється. Drive Booster не вимагає складних і дорогих будівельних робіт, легко підключається до електричної мережі і налаштовується через Інтернет. Партнери по проекту сподіваються, що такі колонки допоможуть збільшити число «швидких» зарядних точок в Європі в п`ять разів до 2025 року.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.