Електрокар ID.2 пройшов прес-тест на стадії прототипу | BOSS AUTO
укр||

Електрокар ID.2 пройшов прес-тест на стадії прототипу

Електрокар ID.2 пройшов прес-тест на стадії прототипу фото №1
Volkswagen запросив європейських журналістів в Вольфсбург і дозволив їм проїхати кілька кіл по полігону на прототипі ID. Life, який в 2025-м (на два роки раніше, ніж планувалося) перетвориться в серійний електрокар ID.2. Про важливість хетчбека каже його щорічний тираж на заводі в іспанському Мартореле: з урахуванням клонів від Шкоди і КУПР / Сеата обсяг складе 500 000 одиниць. Євросоюз допомагає проекту субсидіями.
Електрокар ID.2 пройшов прес-тест на стадії прототипу фото №2
Заявлену віддачу електромотора в 172 кВт (234 к.с., 290 Н • м), як і розгін до сотні за 6,9 с, преса перевірити не змогла, оскільки «нашийник» обмежив швидкість на позначці 18 миль в годину (29 км / ч). Навіть при такому ліміті «лунає сильний виття». На сухий тряскою трасі здатності переднього приводу, впровадженого заради економії, теж не розкрилися. Тим часом з`ясувалося, що батарея ємністю 57 кВт • ч, заточена під 400 км в циклі WLTP, відноситься до літієво-залізофосфатні (LiFePO4). Такі акумулятори позбавлені дорогих нікелю, марганцю, кобальту і, як правило, втрачають ефективність при низьких температурах.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.