Volkswagen довірив Шкоді глобальну платформу MQB-A0 | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen довірив Шкоді глобальну платформу MQB-A0

Volkswagen довірив Шкоді глобальну платформу MQB-A0 фото №1
Компанія Skoda Auto, що несе «общегрупповой відповідальність» за Індію, і Північну Африку, відтепер відповідає і за глобальну платформу MQB-А0, на якій побудовані європейські хетчбеки Skoda Fabia, Volkswagen Polo і Seat Ibiza. Поклавши на чеський бренд ще одну почесну обов`язок, концерн Volkswagen віддячив Шкоду за індійську бюджетну платформу MQB-A0-IN. «Цільовими ринками» для глобальної MQB-A0 названі Індія, Африка, країни Південно-Східної Азії (ASEAN), Латинської Америки.
Volkswagen довірив Шкоді глобальну платформу MQB-A0 фото №2
Перш Skoda за глобальні платформи VW Group ніколи не відповідала, однак в Індії їй вдалося підтвердити компетентність в розробці, здатність координувати складні проекти в регіонах «з високим потенціалом росту» і досвід роботи в сегментах початкового рівня. «Я переконаний, що ми зможемо залучити багато нових клієнтів завдяки MQB-A0 і зміцнити позиції групи», - запевнив Томас Шефер. Тим часом іспанська SEAT розробляє здешевлену «візок» MEB-Lite для електромобілів.


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.