Одиничний Ferrari BR20 запакував техніку GTC4Lusso у форму купе | BOSS AUTO
укр||

Одиничний Ferrari BR20 запакував техніку GTC4Lusso у форму купе

Одиничний Ferrari BR20 запакував техніку GTC4Lusso у форму купе фото №1
Суперкар Ferrari BR20 представлений як останнє зараз створення компанії, побудоване за програмою One-Off, тобто унікальне, зроблене в єдиному екземплярі на замовлення клієнта. Автомобіль створений на базі шутинг-брейка Ferrari GTC4Lusso з атмосферником V12 6.3 (689 л.с., 697 Нм), семиступінчастим «роботом» і повним приводом.
Одиничний Ferrari BR20 запакував техніку GTC4Lusso у форму купе фото №2
Квартет ліхтарів і вторинний квартет вихлопних патрубків нагадують про вихідник, але для патрубків створено нове оформлення. Змінено дифузор, що працює разом з рухомими аеродинамічні пластини в днище. Бічні «зябра» на передніх крилах витяглися вниз і з`єдналися з порогами, а спереду зовсім інший вигляд, в порівнянні з вихідним, забезпечують інші капот, повітрозабірники, фари, вставки з вуглепластику та хрому. Колісні диски (20 дюймів) також спеціально розроблені для цієї моделі.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.