Представлено макет боліду Формули-1 2022 | BOSS AUTO
укр||

Представлено макет боліду Формули-1 2022

Представлено макет боліду Формули-1 2022 фото №1
Команда Red Bull Racing стала другою після Haas, яка розсекретила болід для нового сезону Формули-1. Але не без застережень: наголошується, що представлена ​​машина відрізняється від тієї, яку ми побачимо в ході майбутніх тестів у Барселоні та Бахрейні. На борту боліда тепер красується назва Oracle, нового титульного спонсора Red Bull Racing, п`ятирічний контракт із яким оцінюється у півмільярда доларів.
Представлено макет боліду Формули-1 2022 фото №2
Oracle Red Bull Racing, а тепер офіційна назва команди звучить саме так, привласнила боліду 2022 індекс RB18. Серед основних відмінностей від попередника - спрощена конструкція переднього антикрила, що складається з трьох площин (регламент допускає чотири робочі площини), що теоретично може додати машині більше притискної сили на невеликих швидкостях. Також зменшився отвір повітроводів передніх гальм та верхнього повітрозабірника.
Представлено макет боліду Формули-1 2022 фото №3
Крім того, над колесами з`явилися дефлектори, які покликані зменшувати турбулентність. Дифузор є максимально дозволеною регламентом ширини і висоти, і має великі перегородки. В цілому ж оперення боліда виглядає досить простим, що нетипово для Red Bull, а на обтічнику ніби не вистачає кількох спонсорських наклейок, - на це звернули увагу одразу кілька видань, зокрема The Race та AutoEvolution. Вони сходяться на думці, що презентований болід серйозно відрізнятиметься від того, який команда привезе на тести.

Доставляємо авто з США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто зі США в будь-якому місті України.