Новий Aston Martin DB5 від Little Car виховає маленьких Бондов | BOSS AUTO
укр||

Новий Aston Martin DB5 від Little Car виховає маленьких Бондов

Новий Aston Martin DB5 від Little Car виховає маленьких Бондов фото №1
Звикати до прекрасного потрібно з дитинства. Так, ймовірно, думають в фірмі Little Car Company, яка будує зменшені копії знаменитих автомобілів. Причому мова йде не про модельки, що стоять у багатьох з нас на полицях, а про здатних до самостійного руху машинах. Наприклад, в минулому році їх модельний ряд розширили електрокари Aston Martin DB5 і DB5 Vantage. Тепер у британців є ще більш незвичайну пропозицію - спорткар DB5 No Time To Die Edition. Зрозуміло, мова йде про копії машини з останньої серії бондіани, в розробці якої безпосередню участь брала лондонська кінокомпанія EON Productions.
Новий Aston Martin DB5 від Little Car виховає маленьких Бондов фото №2
Відрізняється новинка від родичів не тільки наявністю шпигунських штучок, але і мотором. Якщо у звичайного DB5 налічується всього 6,8 к.с., а у DB5 Vantage в запасі 13,6, то потужність службової машини маленьких Бондов перевищує 21,8 сили. Живлять електродвигун чотири блоки акумуляторів ємністю 1,8 кВт • год кожен. Дальність ходу не заявлена, але модифікація Vantage з парою таких же батарей могла проїхати до 64 км. Чи дістанеться новинці диференціал від брата, поки теж неясно, але «режим ковзання» є. Максимальна швидкість перевищує 72 км / год. Тираж - 125 машин. Ціна - від £ 90 000.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.