Porsche готує спорткар для Києва | BOSS AUTO
укр||

Porsche готує спорткар для Києва

Porsche готує спорткар для Києва фото №1
Незважаючи на те, що Porsche асоціюється швидше з гоночним треком і швидкістю, є у німецького автовиробника та інша сторона. Porsche брала участь у безлічі ралі рейдів, включаючи Париж-Дакар. Проте подібні моделі були доступні до замовлення звичайним покупцям. Тому десятиліттями позашляхові версії 911, аналоги Safari, готували інші компанії.
Porsche готує спорткар для Києва фото №2
Але все може змінитися, адже Porsche готує заводську позашляхову версію 911. Спочатку ліфтований 911 помітили під час випробувань на треку. А зараз дизайнери видання Motor1 підготували рендер, як може виглядати серійний Porsche 911 Dakar. Зовні це все той же 911 з підвищеною підвіскою, розширювачами колісних арок з матового чорного пластику і шини, які підійшли б і для поїздок поза асфальтом.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.