Трекові Acura NSX GT3 Evo піде на спокій пізніше дорожньої | BOSS AUTO
укр||

Трекові Acura NSX GT3 Evo піде на спокій пізніше дорожньої

Трекові Acura NSX GT3 Evo піде на спокій пізніше дорожньої фото №1
Дорожнє купе Acura NSX завершить кар`єру в 2022 році, про що попередила версія Type S. Але трекові модифікація NSX GT3 Evo, яка з`явилася в 2016-м, продовжить змагатися на чемпіонатах IMSA, SRO, Super GT як мінімум до 2024-го - пройдена глобальна омологация. Тому підрозділ HPD (Honda Performance Development) провело модернізацію купе по стопах попередньої реформи (2018).
Трекові Acura NSX GT3 Evo піде на спокій пізніше дорожньої фото №2
Охолодження двигуна V6 3.5 (557 к.с., 644 Н • м) покращено за рахунок доопрацювання інтеркулера. Геометрія підвіски переглянута разом з жорсткістю пружин. Проведена ревізія «дощової» світлотехніки, швидкої заміни шин, системи кондиціонування. Збільшено обсяг бака з питною рідиною для гонок на витривалість. В результаті стабільна продуктивність досягнута в розширеному «діапазоні умов і водіїв», задоволені насущні потреби команди Acura Motorsports.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.