Toyota GR Yaris Morizo ​​Selection відкрила тюнінг по підписці | BOSS AUTO
укр||

Toyota GR Yaris Morizo ​​Selection відкрила тюнінг по підписці

Toyota GR Yaris Morizo ​​Selection відкрила тюнінг по підписці фото №1
Toyota Motor і дочірня компанія Kinto запустили нову послугу - підписку на автомобілі, які «розвиваються разом з людьми (клієнтами)». Мається на увазі регулярний апдейт вже переданої машини, в тому числі за індивідуальними запитами. Первістком програми став хот-хетч GR Yaris Special edition RZ High-performance Morizo ​​Selection, а якщо коротко: GR Yaris Morizo ​​Selection. Morizo ​​(Морідзо) - псевдонім президента Тойоти Акіо Тойоди, з цим ім`ям він виступає в гонках.
Toyota GR Yaris Morizo ​​Selection відкрила тюнінг по підписці фото №2
Партнером Тойоти в даній затії виступила гоночна команда Rookie Racing, що належить Акіо. Автори проекту відзначили, що Rookie Racing допомагає Тойоті розвивати машини, користуючись зворотним зв`язком з гонщиками. Подібний підхід вирішено перенести на новий сервіс підписки. Клієнти отримають не просто Yaris в особливому виданні. Це лише півсправи. З весни 2022 року стартує регулярні апдейти, в тому числі коригування в ПО і «оптимізація основних характеристик транспортного засобу з точки зору водіння, поворотів і гальмування».
Toyota GR Yaris Morizo ​​Selection відкрила тюнінг по підписці фото №3
Будуть і інші послуги, про які партнери розкажуть пізніше. Зокрема, розглядається можливість персоналізації конфігурації програмного забезпечення і взагалі автомобіля під конкретну людину, виходячи з його манери водіння. Нагадаємо також, що GR Yaris RZ High-performance має турботройкой 1.6 з віддачею 272 л.с., 370 Н • м, поєднаної з шестиступінчастою "механікою" і повним приводом. Коштує така комплектація (не в виконанні Morizo ​​Selection) 4,56 млн єн. Kinto запропонувала підписку на Morizo ​​Selection на три роки за ціною від 54 340 ієн на місяць.