Позашляховик GMC Hummer EV виявився простіше пікапа | BOSS AUTO
укр||

Позашляховик GMC Hummer EV виявився простіше пікапа

Позашляховик GMC Hummer EV виявився простіше пікапа фото №1
У 2020 році компанія GMC показала, як буде виглядати відроджений Hummer. Пікап, що пересувається на електротязі, отримав приставку EV до назви і обзавівся купою незвичайних фішок. У продажу новинка з`явиться восени, а на початку наступного року сімейство доповнить GMC Hummer EV SUV. Автомобіль використовує ті ж компоненти лінійки Ultium, але на старті продажів виявиться простіше родича. Наприклад, версія Edition 1 в своєму розпорядженні арсенал в 842 к.с. і запасом ходу близько 450 км, в той час як аналогічна модифікація машини з відкритим кузовом отримала 1014 сил і може подолати на одному заряді до 563 км шляху.
Позашляховик GMC Hummer EV виявився простіше пікапа фото №2
Втім, крутний момент, що генерується трьома електромоторами, у машин однаковий - 15 590 Н • м. З цим набором позашляховик стрибає з місця до 97 км / ч приблизно за 3,5 с. За доплату незалежна пневмопідвіска збільшує дорожній просвіт зі стандартних 257 до 404 мм - це називається режимом Extract (витяг, витягування). До речі в місті буде повнокероване шасі: завдяки укороченою базі воно дозволить розвернутися в межах 10,8 м. Знайдено застосування і фірмовою «ході» Crabwalk, яка передбачає рух боком, вивертаючи чотири колеса в однаковому напрямку на кут до десяти градусів.
Позашляховик GMC Hummer EV виявився простіше пікапа фото №3
Привітальна серія Edition 1 з оббивкою інтер`єру шкірою, аудіосистемою Bose, що складається з 14 динаміків, 22-дюймовими колесами і іншими складовими багатого оснащення буде доступна клієнтам від $ 105 595. Опціональний пакет Extreme Off-Road додасть до ціннику п`ять тисяч. З ним йдуть 18-дюймові диски, взуті в позашляхові шини Goodyear Wrangler Territory зовнішнім діаметром 35 дюймів, хоча машина розрахована і на 37. У комплект також увійдуть додатковий захист днища, посилені півосі і блокування переднього диференціала. Для заднього передбачена імітація, коли пара електромоторів працює в синхронному режимі.
Позашляховик GMC Hummer EV виявився простіше пікапа фото №4
Першими в продаж надійдуть дорогі версії, а через пару місяців, навесні 2023-го, на ринок вийдуть і доступніші. Наприклад, виконання EV3X технічно повністю відповідає прем`єрним машинам, але обійдеться в $ 99 995. Варіант EV2X відрізняється парою електромоторів замість трьох. Їх сумарна віддача становить 633 к.с. і 10 033 Н • м. Ціна - від $ 89 995. Але найбільш лояльний цінник у модифікації EV2, яка з`явиться навесні 2024 року - $ 79 995. Тут ті ж два електромотора будуть харчуватися від акумулятора на 16 осередків, який забезпечить 402 км пробігу (- 48 км).