Нова Lancia Delta побачить світ в 2026 році як електромобіль | BOSS AUTO
укр||

Нова Lancia Delta побачить світ в 2026 році як електромобіль

Нова Lancia Delta побачить світ в 2026 році як електромобіль фото №1
Глава «преміального» бренду Lancia Лука Наполітано в бесіді з газетою Corriere della Sera підтвердив, що модель Lancia Delta воскресне приблизно через чотири роки. «Дельту хочуть все, і вона не може не входити в наші плани. Справжня Delta повернеться як захоплюючий маніфест прогресу і технологій. Само собою, вона буде електричної », - пояснив шеф. Влітку він анонсував «ренесанс культового бренду», а тепер каже, що «ренесанс висловлює весь італійський характер, який зробив Лянчу великої».
Нова Lancia Delta побачить світ в 2026 році як електромобіль фото №2
Гендиректор позує зі старими моделями, оскільки зараз марка пропонує тільки пятидверку Ypsilon у вигляді помірного гібрида. Запуск наступного (четвертого) покоління Іпсилон намічений на 2024 рік: «Це буде лише перший крок на шляху до радикальних змін, щоб повернути довіру до бренду в преміум-сегменті», - вказує Наполітано. На 2026-й заплановано повну електрифікація «в синергії» з марками DS і Alfa Romeo.



Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.