Черга на новий Land Cruiser 300 розтяглася на 4 роки | BOSS AUTO
укр||

Черга на новий Land Cruiser 300 розтяглася на 4 роки

Черга на новий Land Cruiser 300 розтяглася на 4 роки фото №1
Термін очікування позашляховика Land Cruiser 300 покупцями на внутрішньому ринку Японії становить чотири роки, інформацію про це Toyota Motor опублікувала на своєму офіційному сайті. Компанія пояснює це високим попитом на Land Cruiser 300 як у Японії, так і по всьому світу. Крім того, ритмічне виробництво моделі періодично зривається через перебої з поставками електронних компонентів, спричиненими глобальним браком напівпровідників. Проблеми з тривалим терміном очікування супроводжують Land Cruiser 300 з моменту старту продажів у Японії у серпні 2021 року. Вже тоді постачання найбільш затребуваних комплектацій було відкладено на чотири роки, але тепер Toyota почала попереджати клієнтів на своєму сайті.
Черга на новий Land Cruiser 300 розтяглася на 4 роки фото №2
Щоб хоч якось виправити становище, минулого літа виробник навіть заборонив перепродувати Land Cruiser 300: від покупців нового позашляховика в Японії вимагали підписати угоду, що зобов`язуються не продавати автомобіль на вторинному ринку протягом першого року володіння. Так, Тойота намагалася вплинути на ситуацію зі спекулянтами.

Доставляємо авто з США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто зі США в будь-якому місті України.