Tesla Model S і Model X потрапили під відкликання в Китаї | BOSS AUTO
укр||

Tesla Model S і Model X потрапили під відкликання в Китаї

Tesla Model S і Model X потрапили під відкликання в Китаї фото №1
Історія відкличні кампаній фірми Tesla багата на події. У різні роки власники американських електрокарів запрошувалися на сервіс через проблеми з подушками безпеки, батареями, підсилювачами керма, механізмами кріплення передніх ременів безпеки і фіксації сидінь другого ряду, а також електромеханічним гальмом стоянки. А продовжили цей список відзивної кампанією автомобілів Model S і Model X, імпортованих на китайський ринок прямо з підприємства у Фремонт, штат Каліфорнія. Весь сир-бор через підвіски, хоча представник Тесли запевняє, що таких же проблем у машин для рідного ринку немає, а пов`язано все це з манерою їзди конкретних водіїв в Китаї.
Tesla Model S і Model X потрапили під відкликання в Китаї фото №2
Як говориться в звіті Державної адміністрації з регулювання ринку Китаю, під відкликання потрапили 29 193 машини, випущені в США з 17 вересня 2013 по 15 січня 2018 року. Через надмірні навантаження під час їзди може утворитися тріщина в кульовому пальці опори заднього нижнього важеля передньої підвіски. При найгіршому сценарії елемент втратить зв`язок з поворотним кулаком, що призведе до сумних наслідків. Можуть бути неполадки і з задньою підвіскою: знову ж таки через занадто сильних ударів при проїзді вибоїн може деформуватися верхній важіль, який при подальшій експлуатації просто зламається. Такі випадки в Піднебесній вже були.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.