Dacia Bigster буде дешевшим за конкурентів | BOSS AUTO
укр||

Dacia Bigster буде дешевшим за конкурентів

Dacia Bigster буде дешевшим за конкурентів фото №1
2023 року дебютує новий сімейний кросовер під брендом Dacia. Він буде побудований на сучасній модульній платформі CMF-B альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, але при цьому виявиться доступнішим за конкурентів. У всякому разі, так каже гендиректор Dacia Дені Ле Ось. Про розробку кросовера Dacia Bigster відомо із січня 2021 року, коли Dacia представила однойменний концепт. Цей автомобіль буде приблизно на 30 сантиметрів довшим за Dacia/Renault Duster, а ще у нього з`явиться семимісна модифікація.
Dacia Bigster буде дешевшим за конкурентів фото №2
Виробник поки що не оголошував ціну майбутньої моделі, але із заяв Дені Ле Вота, опублікованих британським виданням Autocar, можна зробити деякі припущення. Так, за словами топ-менеджера, на момент початку продажів новинки середня вартість аналогічних автомобілів у Європі становитиме близько 40 тисяч євро. У цей прогноз закладено зростання цін через необхідність впровадження нових систем безпеки та технологій зниження шкідливих викидів двигунами внутрішнього згоряння.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.