У США стартувало виробництво Mazda CX-50 | BOSS AUTO
укр||

У США стартувало виробництво Mazda CX-50

У США стартувало виробництво Mazda CX-50 фото №1
У США розпочалося виробництво Mazda CX-50. Кросовер продаватимуть за ціною від 28 тис. доларів і він стане альтернативою Mazda CX-5. Про це повідомляє офіційний сайт бренду. Нова Mazda CX-50 – кросовер для любителів активного відпочинку на природі. За розмірами автомобіль можна порівняти з CX-5, але виглядає виразніше завдяки роздутим крилам і пластиковому позашляховому обвазі.
У США стартувало виробництво Mazda CX-50 фото №2
У салоні кермо та частина перемикачів запозичені у молодшої Mazda CX-30. Базова версія отримала діодні фари, 17-дюймові диски, 8,8-дюймовий дисплей та набір систем активної безпеки. Топовий варіант Premium Plus ($36 400) додає шкіряний салон двозонний клімат-контролем, електроприводи сидінь та двері багажника, вентиляцію крісел, проекцію на лобове скло, панорамний дах, камери кругового огляду та акустику Bose з 12 динаміками.
У США стартувало виробництво Mazda CX-50 фото №3
Кросовер Mazda CX-50 2022 отримає 2,5-літрові мотори – атмосферний 190-сильний та турбований на 260 л. с. Всі версії оснастять 6-ступінчастою автоматичною КПП та повним приводом з режимами для різних типів бездоріжжя. Mazda CX-50 – перша модель у новому сімействі кросоверів. А вже у березні дебютує другий представник цієї лінійки – нова Mazda CX-60.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.