Mercedes перестав приймати замовлення на E-Class | BOSS AUTO
укр||

Mercedes перестав приймати замовлення на E-Class

Mercedes перестав приймати замовлення на E-Class фото №1
Причиною зупинки прийому замовлень на седан E-Class став дефіцит мікрочіпів, а також безліч замовлень на машину в усьому світі. Компанія Mercedes-Benz вирішила припинити прийом замовлень у Німеччині на седан E-Class. Як повідомляє видання Automobilwoche, на сьогодні у німецької компанії повністю вичерпано ліміт виробництва. Це сталося через дефіцит мікрочіпів, а також велику кількість замовлень на цю модель по всьому світу. У результаті зараз клієнтам компанія Mercedes-Benz може запропонувати лише дилерські, виставкові та демонстраційні машини. Офіційного підтвердження цієї інформації поки що немає. Також невідомо, чи є проблеми із замовленням моделі Mercedes-Benz E-Class в інших країнах світу.
Mercedes перестав приймати замовлення на E-Class фото №2
На сьогоднішній день компанія Mercedes-Benz вже веде розробку седана E-Class нового покоління. Прототип новинки неодноразово потрапляв до об`єктивів фотошпигунів під час тестових заїздів. Дебют новинки має відбутися до кінця цього року. В Україні ціни на модель Mercedes-Benz E-класу витрачають від 55 200 доларів. За ці гроші клієнти одержують 2,0-літровий двигун потужністю 197 кінських сил.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.