Пікап GMC Sierra 1500 обзавівся новими версіями і обладнанням | BOSS AUTO
укр||

Пікап GMC Sierra 1500 обзавівся новими версіями і обладнанням

Пікап GMC Sierra 1500 обзавівся новими версіями і обладнанням фото №1
Слідом за побратимом Chevrolet Silverado оновлення пережив пікап GMC Sierra 1500. Зміни знайшлися не тільки в зовнішності, інтер`єрі та оснащенні, а й лінійці версій, і в параметрах моторів. Так, в гамі з`явилася варіація підвищеної прохідності AT4X, більш просунута, ніж AT4, а на вершині розмістилося виконання Denali Ultimate, з більш розкішною обробкою, ніж просто в Denali.
Пікап GMC Sierra 1500 обзавівся новими версіями і обладнанням фото №2
У версії Sierra AT4X перенастроєне шасі доповнено двошвидкісний роздаткою з вибором режимів руху, включаючи Terrain Mode з керуванням однією педаллю, переднім і заднім диференціалом з електронними блокуваннями. Призводить AT4X мотор V8 6.2 DFM (426 к.с., 623 Н • м) в зв`язці з десятіступенчатим «автоматом».

В оснащення комплектації увійшли інтер`єр AT4X Obsidian Rush з преміальною шкірою, білою окантовкою і червоною строчкою, обробкою з темного ясена, передні сидіння з вісьмома електричними регулюваннями і масажем, проекційний екран на 15 дюймів, електропривод люка і заднього зсувного скла, аудіосистема Bose Premium Series Center Point з 12 динаміками.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.