Кросовер Mazda CX-50 створений з акцентом на бездоріжжі | BOSS AUTO
укр||

Кросовер Mazda CX-50 створений з акцентом на бездоріжжі

Кросовер Mazda CX-50 створений з акцентом на бездоріжжі фото №1
Mazda представила п`ятимісний паркетник CX-50, адресований Північній Америці та ряду інших ринків, але не Європі. Для кросовера заготовлено два мотори Skyactiv-G 2.5 - атмосферний і з турбонаддувом. Вони поєднуються з шестиступінчастим "автоматом" та повним приводом i-Activ All-Wheel Drive вже "в базі". Пізніше у гаму увійдуть електрифіковані силові агрегати, включаючи гібрид. Про них компанія розповість окремо. Можливо, і суто електричною версією порадує.
Кросовер Mazda CX-50 створений з акцентом на бездоріжжі фото №2
У порівнянні з CX-5 "п`ятдесятка" подається як більш позашляховий автомобіль. У нього має бути більший кліренс. В описі компанія не забула згадати про хороші можливості буксирування, зручний багажник «для підтримки активного відпочинку», міцні рейлінги і хорошу пристосованість кросовера до різних умов руху. Випускатиме CX-50 новий завод Mazda Toyota Manufacturing у Хантсвіллі (штат Алабама). Старт виробництва запланований на січень 2022 року.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.