Розбитий електрокар Tesla Model S стояв недоторканим на сміттєзвалищі авто і сам спалахнув. Щоб його загасити, довелося вирити яму та наповнити її водою.
Дивний інцидент мав місце у американському місті Сакраменто. На автозвалищі спалахнув електромобіль Tesla Model S, розбитий у ДТП. Гасіння електрокара виявилося непростим. Про це розповіла у Twitter міська пожежна служба
Для того, щоб локалізувати пожежу, довелося вирити яму, наповнити її водою і за допомогою крана опустити електрокар Tesla, що горить. Лише після того, як батарея охолоне, її все-таки вдалося загасити. Автомобіль вигорів ущент.
Пожежі Tesla – не рідкість: електромобілі вже неодноразово спалахували відразу після ДТП або під час зарядки. Однак саме ця машина простояла на авторозбиранні три тижні. Після аварії її туди привезли і не чіпали – машина чекала на утилізацію.
Мало того, за попередньою інформацією, батарея Tesla Model S у ДТП не постраждала. Втім, цілком можливо пошкодження не помітили або її вдарили при транспортуванні на звалище.