Хетчбек BMW M135i xDrive отримав модернізоване шасі | BOSS AUTO
укр||

Хетчбек BMW M135i xDrive отримав модернізоване шасі

Хетчбек BMW M135i xDrive отримав модернізоване шасі фото №1
Пятидверка BMW M135i xDrive на базі «одинички» третього покоління (2019 рік) пройшла модернізацію. Дизайн і силову установку реформа не торкнулася, а ось в шасі інженери внесли кілька змін, покликаних поліпшити керованість при швидкісному русі по кільцю, особливо при великих перевантаженнях в поворотах.
Хетчбек BMW M135i xDrive отримав модернізоване шасі фото №2
У передній підвісці McPherson з`явилися нові гідроопори для кріплення нижніх важелів, а крім того, збільшений кут розвалу. Ззаду помінялися кріплення важелів підвіски багатоважеля. І на обох осях перекалібрувати амортизатори і пружини. Разом з цим компанія оновила синтетичний «саундтрек» мотора, посилений динаміками аудіосистеми. Заявлено, що в новій програмі «озвучення» різні режими роботи двигуна помітні більш чітко і реакція на прискорення або скидання газу більш точна.




Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.