Поставки Bronco відкладені на кілька місяців | BOSS AUTO
укр||

Поставки Bronco відкладені на кілька місяців

Поставки Bronco відкладені на кілька місяців фото №1
Повернення в каталог Форда моделі Ford Bronco після 24-річної відсутності вийшов яскравим. Справжній рамний позашляховик в шостому поколінні став родичем пікапа Ranger, але, мабуть, обставив побратима в розмаїтті версій і можливих тут вузлах трансмісії і шасі. Моторів поки запропоновано два: базова бензинова турбочетвёрка 2.3 EcoBoost (274 к.с., 420 Н • м) і опціональна бітурбошестёрка 2.7 EcoBoost (314 к.с., 542 Н • м).
Поставки Bronco відкладені на кілька місяців фото №2
Мотор 2.3 комплектується семиступінчастою «механікою» Getrag. Причому в ній передачі переднього ходу пронумеровані з першої по шосту, а перед першою є ще одна, позначена чи не цифрою, а словом Crawler ( «повзуча»), і у неї передавальне відношення 6,588: 1 (для порівняння, у першій - 4,283: 1 ). Опція для двигуна 2.3 - десятідіапазонний «автомат». Для мотора 2.7 «автомат» йде за замовчуванням.
Поставки Bronco відкладені на кілька місяців фото №3
Раздаток теж дві на вибір. Базова - двоступенева, електронна, з приводом типу part-time, перемиканням на ходу і з нижнім рядом з передавальним числом 2,72: 1. Опциональная - теж двоступенева з електромеханічним перемиканням, автоматичним режимом вибору приводу і нижнім передавальним відношенням 3,06: 1. Комбінація «механіки» з опціональною роздаткою, з урахуванням головної передачі (а їх теж в наявності кілька варіантів), дає сумарне передавальне відношення аж до 94,75: 1 - за запевненням Форда, рекорд в класі.