Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean зробив акцент на екологічності | BOSS AUTO
укр||

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean зробив акцент на екологічності

Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean зробив акцент на екологічності фото №1
Концепт Bentley EXP 100 GT 2019 року було спрямований в 2035-й, демонструючи фантазію на тему повністю електричного гран-турера. Наслідує йому в елементах декору лімітований седан Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition - справжнє. Хай не електрокар, але хоча б гібрид, здатний їздити в режимі електрокара. Він наповнений новими екологічними матеріалами і показує, як «екологічний дизайн може бути реалізований без шкоди для відомого характеру і майстерності Bentley».
Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean зробив акцент на екологічності фото №2
Сам Flying Spur у версії типу Plug-in з`явився всього три тижні тому. Але Bentley з натхненням сприймає накопичену статистику по гібридної Бентайге. Її власники часто користуються електричним режимом, експлуатуючи кросовер щодня або кілька разів на тиждень. При цьому половина робить поїздки не далі 30 миль (48 км). Приблизно стільки ж (номінально 40 км по WLTP, і число може бути уточнено під час сертифікації) здатний проїхати Flying Spur Hybrid.
Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean зробив акцент на екологічності фото №3
Салон особливої ​​серії Bentley Flying Spur прикрашений панелями з твіду, зробленого з стовідсотковою британської вовни. Доповнює оздоблення триколірна шкіряна обробка. Декор називається Autumn і поєднує на вибір шкіру Beluga, Porpoise, Cricketball, Brunel і Burnt Oak зі світлою Linen. Цікава і особлива вишивка на сидіннях: нитки з плавними переходами кольорів по ширині крісла створюють ефект рельєфних, піднятих ромбів ( «алмазів»). Такий прийом застосований на Bentley вперше. На підлозі покупець побачить килими з глибоким ворсом і контрастним кантом, які можна замінити на зроблені з овечої вовни.
Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean зробив акцент на екологічності фото №4
Автомобіль радує списком обладнання, включаючи адаптивний круїз-контроль, нічне бачення, проекційний дисплей, висувну світиться носову фігурку Flying B, шкіряну оббивку стелі, тривимірну шкіряну оббивку дверей і задньої частини салону, що обертається дисплей Bentley, підключення до різних віддаленим сервісів. Британці кажуть, що серія Odyssean є першим кроком на шляху до впровадження в моделях марки нових екологічно чистих матеріалів в рамках стратегії Beyond 100. Тираж і ціна Bentley Flying Spur Hybrid Odyssean Edition ще не оголошені.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.