Mitsubishi Airtrek стартував з однією версією батареї та двигуна | BOSS AUTO
укр||

Mitsubishi Airtrek стартував з однією версією батареї та двигуна

Mitsubishi Airtrek стартував з однією версією батареї та двигуна фото №1
Прем`єра електричного кросовера Mitsubishi Airtrek на публіці в Гуанчжоу принесла деякі характеристики моделі, ціни та нарешті нормальні зображення зовнішності та інтер`єру. Так, продукт СП GAC Mitsubishi, найближчий родич електрокара Aion V, отримав єдину тягову батарею ємністю 70 кВт•год і запас ходу в 520 км за стандартом CLTC.
Mitsubishi Airtrek стартував з однією версією батареї та двигуна фото №2
Треба зауважити, що зібрат Aion V в останній варіації Plus має в своєму розпорядженні вже чотири акумулятори на вибір, з ємністю 71,8; 72,3; 80 і 95,8 кВт•год (перший – літієво-залізофосфатний, решта – потрійні літієво-іонні). Це непрямий натяк на подальшу модернізацію соплатформенного Ейртрека та розширення числа його модифікацій з перспективою зростання запасу ходу до 702 км (NEDC). Діапазон цін на нову «електричку» від Mitsubishi становив 210–240 тисяч юанів.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.