Седан Bentley Flying Spur збагатився у виконанні Mulliner | BOSS AUTO
укр||

Седан Bentley Flying Spur збагатився у виконанні Mulliner

Седан Bentley Flying Spur збагатився у виконанні Mulliner фото №1
Відтепер «другий» седан Bentley Flying Spur (2019) доступний в трьох модифікаціях - стандартній, гібридної і «найрозкішнішої» Mulliner. Остання являє собою пакет декору, тому дружить з будь-яким з трьох агрегатів: установкою V6 Hybrid (544 к.с., 750 Н • м), бензиновими моторами V8 4.0 (550 к.с., 770 Н • м) і W12 6.0 ( 635 к.с., 900 Н • м). Прийом замовлень на виконання Mulliner відкрився сьогодні після дебюту на автошоу Monterey Car Week в Каліфорнії. Ціни, як водиться, не названі.
Седан Bentley Flying Spur збагатився у виконанні Mulliner фото №2
Bentley Motors завершила перше півріччя з прибутком в 178 млн євро, побивши власний рекорд 2014 го. Реалізовано 7199 автомобілів (50%), і попит продовжує рости. За даними агентства Bloomberg, навіть старі машини марки подорожчали на 150%. Успіху передувала реструктуризація з масовими звільненнями. Зате тепер Едріан Холлмарк впевнено веде бренд, який належить Audi, до тотальної електрифікації, призначеної на 20-30 рік.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.