Тест-драйв: подвоюється шанси зрозуміти супердізель V8 4.0 з Audi SQ7 і SQ8 | BOSS AUTO
укр||

Тест-драйв: подвоюється шанси зрозуміти супердізель V8 4.0 з Audi SQ7 і SQ8

Тест-драйв: подвоюється шанси зрозуміти супердізель V8 4.0 з Audi SQ7 і SQ8 фото №1
Продовжуємо розмову про потужних дизельних кросовери, розпочатий порівнянням BMW X6 M50d і Мерседеса GLE Coupe 400 d. Чим робити їм навздогін одиночний тест хетчбека SQ8, підтягну ще й універсал SQ7 - як-не-як він першим отримав унікальний для Європи двигун V8 4.0 TDI. У Росії він розвиває 422 к.с. і аж 900 Н • м. Цікаво, кому з наших героїв краще підходить супердізель, та й чи відрізняється на ходу «сімка» від «вісімки».
Тест-драйв: подвоюється шанси зрозуміти супердізель V8 4.0 з Audi SQ7 і SQ8 фото №2
Рестайлінговий Q7 живцем я ще не бачив. Із зовнішнім декором намудрували, але якщо є версія, яку йде оновлена ​​решітка і вигадлива оптика, то це SQ7. Цифрові панелі нормально вписалися в строгий інтер`єр і після знайомства з е-троном навіть викликають приємні асоціації. Віртуальні клавіші великі, регульована віддача тачскріном допомагає менше на них відволікатися. Геометрично бездоганно робоче місце.
Тест-драйв: подвоюється шанси зрозуміти супердізель V8 4.0 з Audi SQ7 і SQ8 фото №3
У SQ8 - майже те ж саме, тільки трохи гірше оглядовість. Видно, втім, що «вісімка» створена з урахуванням семёрочного досвіду. У неї довші дверні ручки з акуратною виштамповкою під сенсор безключового замикання замість врізки, що нагадує дешеву кнопку. Блокування центрального замка працює безшумно, а не брязкає, як у SQ7. У задніх дверях знайшлося місце для електроприводу сонцезахисних шторок. Приємніше профіль заднього дивана.
Тест-драйв: подвоюється шанси зрозуміти супердізель V8 4.0 з Audi SQ7 і SQ8 фото №4
Форсунки для подачі омиваючої рідини розташовані на повідках двірників: рідина подається прямо на щітки, тоді як «сімка» по-старому б`є в три струменя. Оптимізована форма заднього бампера, прихована від сторонніх очей його виворіт. Додані пластикові щитки під капотом, щоб при доливці омиває рідини в незручно розташований бачок вас не лякав вид недбало герметизованих швів на поперечинах.