Alfa Romeo Giulia і Stelvio GT Junior позичили ім'я у легенди | BOSS AUTO
укр||

Alfa Romeo Giulia і Stelvio GT Junior позичили ім'я у легенди

Alfa Romeo Giulia і Stelvio GT Junior позичили ім'я у легенди фото №1
Компанія Alfa Romeo нагадує, що купе GT 1300 Junior в кінці шістдесятих славилося іконою стилю, символом економічного зростання, маніфестом епохи. Двухдверку з кузовом Bertone приводив в рух мотор 1.3 на 89 сил, це було непогано для легкої машини. Тепер в честь тієї знаменитої моделі випущена Спецсерія Alfa Romeo Stelvio GT Junior і Giulia GT Junior.
Alfa Romeo Giulia і Stelvio GT Junior позичили ім'я у легенди фото №2
Видання Stelvio GT Junior засноване на модифікації Veloce з турбодизелем 2.2 (210 к.с., 470 Н • м), восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом. Така Alfa набирає сотню з нуля за 6,6 с. Седан Giulia GT Junior може бути оснащений точно таким же дизельним агрегатом. Альтернатива - бензинова версія з турбочетвёркой 2.0 (280 к.с., 400 Н • м) з повним приводом і «автоматом», яка трохи динамічніше (5,2 с до ста). Її ж можна вибрати і з заднім приводом.



Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.