Седан Volkswagen Jetta в США оновився до нового мотора | BOSS AUTO
укр||

Седан Volkswagen Jetta в США оновився до нового мотора

Седан Volkswagen Jetta в США оновився до нового мотора фото №1
Минулого місяця стало відомо, що через десять років після запуску локалізованого для США Пасату збірку моделі вирішено припинити - війна з Тойотою програна. А на седан Jetta надії поки покладаються - як-не-як це найуспішніший «німець» в класі серед азіатських машин.
Седан Volkswagen Jetta в США оновився до нового мотора фото №2
Під капотом оновленої Джетта прижилася «четвірка» 1.5 TSI із змінною геометрією турбіни. Віддача - 160 к.с. і 250 Н • м. Такий же агрегат використовує американський Taos. Але все це - прерогатива ринків США і Канади. Латинська Америка буде задовольнятися знайомим 150-сильним (250 Н • м) турбомотором 1.4 TSI. Обидва мотори можуть агрегатуватися з колишніми восьмиступінчастим «автоматом» або шестиступінчастою "механікою". У «підігрітої» модифікації Jetta GLI турбочетвёрка 2.0 TSI, як і раніше, видає 231 силу і 350 Н • м. Семідіапазонний «робот» DSG або шестиступінчаста "механіка" на вибір також не змінилися.
Седан Volkswagen Jetta в США оновився до нового мотора фото №3
Новітня версія телематичного комплекту Car-Net з можливістю виведення призначених для користувача пристроїв в Інтернет тепер є стандартним обладнанням. Штатними також стали системи екстреного гальмування та моніторингу сліпих зон. У комплектації IQ.Drive додаткову підтримку водієві нададуть адаптивний круїз-контроль і система утримання в смузі. До речі, версії R-Line у ​​2022 модельному ряду немає - її замінила модифікація Sport, що відрізняється від інших мінімізацією хрому на кузові, чорними корпусами дзеркал, спортивними кріслами і імітацією блокування диференціала. Продажі в Штатах почнуться до кінця року.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.