Купе Acura NSX попрощається з Америкою в версії Type S | BOSS AUTO
укр||

Купе Acura NSX попрощається з Америкою в версії Type S

Купе Acura NSX попрощається з Америкою в версії Type S фото №1
Останнім роком виробництва спорткупе Acura NSX на заводі в Огайо стане 2022 й. Гібридний суперкар другого покоління народився в 2015-му, але історія моделі в Америці відраховується з 1990-го. Щоб з почестями проводити двухдверку на спокій, Acura випустить 350 купе в новій «зарядженої» версії Type S, яка стане «вершиною продуктивності для всієї лінійки Акури». Прем`єра «Ескі» пройде 12 серпня на автошоу Monterey Car Week. Там же відкриється прийом замовлень: квота для США - 300 одиниць.
Купе Acura NSX попрощається з Америкою в версії Type S фото №2
Заявлено, що бензиновий бітурбомотор V6 3.5 (507 к.с., 550 Н • м) вдосконалений разом з гібридною системою при трьох електромоторах, повним приводом SH-AWD і дев`ятиступеневою «роботом». Тобто сумарна віддача у «Ескі» буде вище нинішніх 581 к.с., 645 Н • м, які дозволяють розігнатися до 96,5 км / год за 2,7 с, досягаючи максималки в 308 км / ч. «Ми продовжуємо рухатися вперед і активно вивчаємо, яким має бути наступне покоління спорткарів в епоху електрифікації», - зазначив віце-президент Джон Ікеда.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.