Volkswagen Talagon помічений в випробувальному центрі Сеата | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen Talagon помічений в випробувальному центрі Сеата

Volkswagen Talagon помічений в випробувальному центрі Сеата фото №1
Компанія SEAT відзвітувала про інвестиції більш ніж в 30 млн євро за останні п`ять років в свій Powertrain Development Centre в Марторелле, який отримав цілу розсип нових стендів і вимірювального обладнання. Тепер тут в інтересах всієї групи Volkswagen 24 години на добу працюють 200 чоловік. Але в повідомленні найбільший інтерес викликає знімок одного з тестових автомобілів в камуфляжі (ми помістили його під заголовком). Є підозра, що їм може виявитися перспективний Volkswagen для Європи, що є інтерпретацією шоу-кара SMV. Нагадаємо, той був створений в СП FAW-Volkswagen і незабаром повинен обернутися конвеєрної версією для Китаю. Їй вже дали ім`я Volkswagen Talagon.
Volkswagen Talagon помічений в випробувальному центрі Сеата фото №2
Звичайно, це тільки припущення. Але не перший рік в індустрії ходять чутки про нову модель Фольксвагена, за силуетом нагадує помісь кросовера і мінівена, якій можна було б замінити Golf Sportsvan і Touran, а то і Sharan. Для неї нібито навіть ім`я приготовлено - Variosport. Що, якщо фольксвагеновци використовують для цих цілей Talagon?
Volkswagen Talagon помічений в випробувальному центрі Сеата фото №3
В адаптації Талагона до Європи є сенс. Адже в Німеччині, наприклад, не продається Volkswagen Atlas / Teramont (довжина 5036 мм). А Talagon з довжиною 5,1 м при ідентичною Терамонту базі (2980 мм) міг би заповнити цю прогалину. Відомо, що в китайський каталог марки гігант потрапить в 2021-м. Імовірно, він отримає турбочетвёрку 2.0 і мотор VR6 2.5.