Volvo XC90 готується до чергового рестайлінгу | BOSS AUTO
укр||

Volvo XC90 готується до чергового рестайлінгу

Volvo XC90 готується до чергового рестайлінгу фото №1
2022 року відбудеться дебют повністю електричного XC90 нового покоління, який, як очікується, отримає назву Embla. Однак нинішній XC90 у відставку не відправлять: як повідомляє Automotive News Europe з посиланням на главу Volvo Cars Хокана Самуельссона, модель переживе рестайлінг і протримається на конвеєрі як мінімум ще кілька років. Це рішення можна пояснити незгасною популярністю XC90 – минулого року він став третьою за обсягами продажу моделлю шведської марки.
Volvo XC90 готується до чергового рестайлінгу фото №2
Volvo XC90 другого покоління продається з 2015 року, а останній на сьогодні рестайлінг модель пережила у 2019-му. Раніше повідомлялося, що XC90 може стати останньою паливною моделлю шведської марки, оскільки Volvo прагне повністю перейти на електроенергію до того, як двигуни внутрішнього згоряння заборонять законодавчо, а саме у 2030 році. Майбутній рестайлінг моделі носитиме «косметичний» характер, іншими словами, глобальних змін у зовнішності XC90 чекати не варто. Можна припустити, що позашляховик оновиться за тим самим сценарієм, що і XC40 - патрубки вихлопної системи приберуть під спідницю бампера, переглянуть оптику і осучаснять мультимедійну систему.
Volvo XC90 готується до чергового рестайлінгу фото №3
Нинішній Volvo XC90 виробляється на заводі компанії у Гетеборзі. Модель випускається з електрифікованими силовими установками: це ДВЗ у зв`язці зі стартер-генератором, або повноцінний гібрид з можливістю підзарядки. Що ж до майбутнього повністю електричного XC90/Embla, то його складання організують на потужностях американського підприємства Volvo у Південній Кароліні, на одному конвеєрі з Polestar 3. Згідно зі статистикою продажів Volvo, у 2021 році XC90 розійшовся по всьому світу у кількості понад 108,2 тисячі. штук, що на 17 відсотків більше, ніж у «коронавірусному» 2020-му. За популярністю XC90 поступається на глобальному ринку тільки XC60 (продано 215,6 тисяч екземплярів) і ХС40 (201 тисяч екземплярів).

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.