Heritage Customs Valiance Convertible відкриє дах Дефендера | BOSS AUTO
укр||

Heritage Customs Valiance Convertible відкриє дах Дефендера

Heritage Customs Valiance Convertible відкриє дах Дефендера фото №1
Сучасний Land Rover Defender у плані додавання сонця та повітря в салон може запропонувати або скляний люк, або зсувний тканинний дах. Але скласти гору зовсім або зняти його секції не можна. У цьому Defender програє таким суперникам, як Ford Bronco та Jeep Wrangler. Становище вирішила виправити компанія Heritage Customs із Нідерландів. Вона випустить у 2022 році п`ять відкритих дефендерів, Valiance Convertible, на основі короткобазної модифікації Defender 90.
Heritage Customs Valiance Convertible відкриє дах Дефендера фото №2
Крім даху, що опускається, і особливого фарбування виробу Heritage Customs отримають шкіряну обробку салону Spinneybeck, пакети зовнішнього і внутрішнього декору від Heritage - Magic Metal Copper, Magic Metal patinated Copper, Magic Metal Gun Metal, Magic Metal Tin. Також для Solihull Sand передбачені інші варіанти колісних дисків (із сучасним дизайном замість ретро) та інше фарбування даху (жовто-коричневе), а в Kokkini Paralia чорний тканинний верх можна замінити на бежевий.
Heritage Customs Valiance Convertible відкриє дах Дефендера фото №3
Мотори Valiance Convertible не вказані. Очевидно, можна буде вибрати серед молодших бензинових та дизельних агрегатів 2.0 та 3.0 (200–300 сил). Однак топові 525-сильні позашляховики з компресорним двигуном V8 5.0 явно залишаються за бортом, виходячи з оголошеної вартості вихідника до 65 000 євро (нові Дефендери 90 з вісімкою в Європі просять понад сто тисяч євро, а в Нідерландах навіть 210 тисяч). Додамо, що про бажання самої компанії Land Rover зробити відкритий Defender нічого не чути. Раніше виробник тільки натякав на потенційне розширення ряду за рахунок екстремальнішої версії SVX і пікапа.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.